ALINA GORGHIU: Un grup de pacienti in pijamale a fost scos din spital si trimis la vot in Sectorul 5

Deputatul PNL ALINA GORGHIU a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a sesizat Politia cu privire la faptul ca un grup de PACIENTI, aflati in halate si pijamale, au fost SCOSI dintr-un spital din Sectorul 5 din Capitala si ”INCOLONATI” la o SECTIE de VOT de catre o asistenta, informeaza Mediafax.

Deputatul PNL ALINA GORGHIU a declarat ca liberalii au facut o PLANGERE PENALA cu privire la Scoala 146 IG Duca, sectia 946 din Sectorul 5, unde ”au fost incolonati pacienti in halate” pentru a merge la vot pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

Citeste si: INCIDENTE ELECTORALE: BANI ascunsi in ziare la Valea Ramnicului. UPDATE 

”Foarte multi pacienti, internati, scosi de un anumit doctor ARSENE GABRIEL– ii dau numele ca poate se simte si renunta la genul asta de TURISM ELECTORAL cu pacienti. Mie mi se pare sub orice fel de nivel de intelegere, din spusele pacientilor au fost trimisi de acest doctor care teoretic este la spitalul Burghele, un spital de urologie. In schimb, surpriza, toti pacientii au adeverinte medicale semnate de acest domn din partea Institutului National pentru Medicina si Recuperare a Capacitatii de Munca. Asta in conditiile in care la acelasi spital s-a facut o solicitare de URNA MOBILA si a fost trimisa urna pentru 53 de pacienti, toti din localitatile Targu Mures, Campulung si Calarasi”, a declarat Gorghiu.

Ea a mentionat ca a fost depusa la Politie o SESIZARE PENALA in rem, precizand ca reprezentantii PNL din SECTIILE de VOTARE au relatat ca pacientii erau insotiti de o asistenta si ar fi fost internati cu o zi inainte, urmand sa fie externati maine. “Vom face un tur in tara sa vedem in ce spitale s-a mai facut acest lucru pentru ca daca pui un manager numit politic, constat ca lucrul asta se repercuteaza asupra unor oameni care nu au nicio vina, si anume pacientii”, a mai spus GORGHIU.

Citeste si: PMP si PNTCD fraudeaza alegerile! Persoane din afara Capitalei, dirijate de clanuri interlope, au luat cu asalt sectiile de votare din Sectorul 1 

Ea a precizat ca urna mobila solicitata la spital nu-i prevedea si pe cei 19 pacienti care au fost scosi din spital pentru a vota la SECTIA de VOTARE, in conditiile in care procedura legala prevede ca pacientii trebuie sa precizeze anterior ca doresc sa VOTEZE.

”Cei 19 in prima etapa, si inteleg ca urmeaza sa mai vina inca 50, nu stiu de ce internati fiind nu au fost trecuti pe aceeasi lista, ci au venit cu asistenta la recomandarea – si exista martorii, exista oamenii de acolo – care au spus ca la recomandarea acestui doctor, Arsene Gabriel, adeverintele lor conform carora oamenii sunt in incapacitatea de a se misca, desi ei se miscau liber pe strada, sunt semnate de acelasi doctor”, a mai afirmat GORGHIU.

De asemenea, deputatul PNL a precizat ca in colegiul senatorial din Gorj, unde sunt alegeri parlamentare partiale, se voteaza si pe LISTE SUPLIMENTARE, in conditiile in care LEGEA ELECTORALA nu permite acest lucru.

Totodata, Gorghiu a precizat ca a fost sesizata Politia si in cazul unui vot multiplu care a avut loc in Sectorul 5 la sectia de votare 895. ”S-a prezentat domnul Pana Gheorghe, care a primit de la o doamna din biroul sectiei de votare doua buletine de vot, cei din biroul sectiei au sesizat, in momentul in care omul a vrut sa le bage in URNA a fost anuntata Politia”, a mentionat deputatul PNL.

 Sursa foto: adevarul.ro