ALINA GORGHIU: Unora in ROMANIA interceptarile inca le produc emotii, transpiratii reci

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, marti in cadrul uni interviu la postul de radio RFI, ca OUG privind INTERCEPTARILE este o solutie temporara si rezonabila, nefiind surprinsa de reactiile la unison ale lui Tariceanu, Basescu si Ponta, explicand ca „unora in Romania INTERCEPTARILE inca le produc emotii, transpiratii reci”.

 „Mare parte din discutia pe tema acestei decizii a Curtii Constitutionale si pe tema Ordonantei de Urgenta are din pacate loc intr-o cheie electorala, pentru ca majoritatea celor care s-au pripit sa sara sa comenteze nu fac altceva decat sa vaneze voturi si nu vizeaza din pacate un stat de drept mai functional si mai viabil ca pana acum. Consider ca solutia gasita, cea a OUG (…), este doar una provizorie si este rezonabila exclusiv pentru o perioada de timp scurta, pana cand Parlamentul va legifera”, a declarat ALINA GORGHIU pentru sursa citata.

CITESTE SI: ORDONANTA DE URGENTA PRIVIND INTERCEPTARILE, PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL

Copresedintele PNL a sustinut ca exista politicieni care sprijina decizia CCR,  sperand ca aceasta sa duca la o incetinire a luptei anticoruptie.

„Ce nu mi-as dori sa mai vad pe viitor este genul de politician care apara decizia Curtii Constitutionale, dar nu pentru ca ea sporeste transparenta si democratia, ci pentru ca au sperat acesti politicieni foarte vocali in ultimele zile ca lupta anticoruptie sa incetineasca. Reactiile lor sunt insa previzibile, pentru ca sunt cei care in mod curent ataca magistratii, cei care fac eforturi sa decredibilizeze justitia, nu stiu daca pentru ca se simt vulnerabili sau nu, nu m-am lamurit care este cauza, insa n-am fost deloc surprinsa sa-i vad uniti in simtiri si in reactii pe domnii Tariceanu, Basescu, Ponta, de exemplu (…). Unora in Romania INTERCEPTARILE  inca le produc emotii, transpiratii reci”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: realitatea