ALINA GORGHIU, vicepresedinte PNL, despre cazul Iohannis: “Cu cat mai repede se da o solutie, cu atat mai bine”

Judecatorii de la Inalta Curte au amanat pentru marti, 30 septembrie, decizia privind admisibilitatea recursului ANI in dosarul INCOMPATIBILITATE al prezidentiabilului ACL KLAUS IOHANNIS.

Vicepresedintele PNL, ALINA GORGHIU, sustine ca trebuie data cat mai rapid o solutie, pentru ca cetatenii sa poate vota in cunostinta de cauza, dupa ce politicienii vor dezbate adevaratele probleme ale romanilor.

Citeste si: CURTEA SUPREMA AMANA DECIZIA IN CAZUL LUI KLAUS IOHANNIS – UPDATE

“Ma bucur ca pronuntarea instantei va fi pe data de 30 septembrie. Cu cat mai repede se va da o solutie in acest caz, cu atat mai bine.

Din respect pentru electorat si din respect pentru cei peste 2,2 milioane de semnatari pentru KLAUS IOHANNIS, ACL isi doreste o campanie care sa aiba ca teme de dezbatere acele probleme de care populatia este cu adevarat interesata, nu manipulari”, a declarat ALINA GORGHIU pentru MONDO NEWS.

Instanta a amanat analiza raportului asupra admisibilitatii in principiu a recursului, aceasta procedura umand sa fie judecata, in complet de filtru, la 30 septembrie. Ulterior, daca se admite judecarea recursului, dosarul va fi repartizat unui complet, care va decide definitiv daca liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, a fost sau nu in INCOMPATIBILITATE.

KLAUS IOHANNIS: NU-MI FAC NICIUN FEL DE PROBLEMA IN LEGATURA CU PROCESUL DE INCOMPATIBILITATE

Sursa foto: cotidianul.ro