ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA este pe ultima suta de metri a carierei de PREMIER

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a anuntat, miercuri, la postul de radio RFI, ca PNL a strans deja aproape 200 de mii de semnaturi pentru demiterea lui VICTOR PONTA, premierul fiind, in opinia liderului liberal, pe ultima sa suta de metri la Palatul Victoria.

“Suntem noi, cei din PNL, intr-o campanie in desfasurare de strangere de semnaturi in toate judetele, o campanie care sa genereze un sprijin popular de sustinere a ideii noastre de DEMISIE a lui VICTOR PONTA. Am strans pana acum aproape doua sute de mii de semnaturi la nivel national, actiunea evident continua (…). Noi speram ca la inceputul lunii septembrie sa avem un milion de semnaturi stranse. Numarul exact va fi nerelevant. Important pentru noi este sa reusim sa comunicam populatiei din Romania, electoratului din Romania care sunt obiectivele noastre si de ce ne incapatanam, asa cum spune VICTOR PONTA, sa ii cerem demisia”, a declarat copresedintele PNL.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU a lansat un NOU ATAC la adresa lui VICTOR PONTA 

Totodata, ALINA GORGHIU se arata convinsa ca VICTOR PONTA este “pe ultima suta de metri” in privinta carierei sale de premier. “Speranta mea este ca acest Guvern are o viata foarte scurta. N-as vrea sa fac acum apel la o data si va spun septembrie, octombrie, sfarsitul lunii august, nu stiu, dar am convingerea ca premierul VICTOR PONTA este pe ultima suta de metri in privinta carierei sale de prim-ministru”, a mai spus ALINA GORGHIU pentru sursa citata.

CITESTE SI: CCR discuta sesizarea PNL referitoare la votul din PARLAMENT in cazul PONTA 

Sursa foto: pnl