ALINA GORGHIU: Vom avea DISCUTII cu grupul PNL despre PROGRAMUL DE GUVERNARE

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, DAN SOVA, ANIMAL SACRU, PSD, SENATOR, PROTEJAT, FERVOARE, MOTIV, PARLAMENT, IMAGINE, SUFERIT

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, joi, ca la inceputul saptamanii viitoare va avea loc o discutie intre CATALIN PREDOIU si grupul parlamentar al liberalilor pentru imbunatatirea ”draft-ului” PROGRAMULUI DE GUVERNARE prezentat la sfarsitul saptamanii trecute.

ALINA GORGHIU a fost intrebata daca partidele sau parlamentarii au raspuns invitatiei PNL de la momentul lansarii Programului De Guvernare pentru formarea unei noi majoritati.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PNL propune REDUCEREA TVA la 19 la suta de la 1 ianuarie 2016

”Formal am lansat acest draft de program pe care asteptam observatii si, da, am fost contactati de diversi parlamentari, nu de partide politice propriu-zis, care spre marea mea bucurie si satisfactie au cateva observatii pertinente. Marti va veni la grupul parlamentar PNL Catalin Predoiu, care va da lamuriri tuturor parlamentarilor, va asculta opiniile, inteleg ca sunt deja propuneri de imbunatatire a acestui program si m-as bucura tare sa putem obtine un produs final mult mai bun decat acesta”, a afirmat co-presedintele PNL.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PRIORITATILE PROGRAMULUI DE GUVERNARE al PNL sunt educatia, sanatatea, cultura si repornirea motoarelor economice

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a prezentat, sambata, proiectul PROGRAMULUI DE GUVERNARE al PNL, aratand ca liberalii nu vor ”intoarcerea la vremuri de austeritate”, ci propun investitiile, cresterea economica si masuri de relaxare fiscala, cum ar fi reducerea TVA la 19 la suta pana la 1 ianuarie 2016.