ALINA GORGHU: PNL nu a facut nicio propunere pentru GUVERN! Vom monitoriza MASURILE

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni ca liberalii nu au facut nicio propunere in Guvern, adaugand ca orice masura a noului Executiv va fi monitorizata.

“Noi nu am facut nicio propunere. Dumneavoastra stiti, de la momentul la care Ponta si-a dat demisia, ca PNL a avut o alta optiune. In continuare, va amintesc ca ne-am dorit alegeri anticipate pentru a avea un Parlament legitimat din nou prin vot de alegatori, care astazi au o problema cu clasa politica. Sper ca partidele intr-un termen rezonabil sa faca demersurile necesare astfel incat sa se recredibilizeze. (…) Nu este propunerea PNL nici la Sanatate, nici la Economie, nici la Administratie. Nu a facut niciun fel de propunere PNL”, a spus ALINA GORGHIU, inainte de sedinta Biroului Politic National (BPN) al PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: COMASAREA ALEGERILOR NE PREOCUPA; MODIFICAREA CONSTITUTIEI O POATE FACE NOUL LEGISLATIV

ALINA GORGHIU a precizat ca PNL va sustine GUVERNUL DACIAN CIOLOS dar va monitoriza masurile luate de acest Cabinet.

“Vom sustine acest Guvern al lui DACIAN CIOLOS, fiindca avem incredere in premierul desemnat. Vom monitoriza foarte atent absolut orice masura pe care acest Guvern o va lua. Urmarim indeplinirea obiectivelor din programul de guvernare. Partea buna este ca se suprapune acest program de guvernare peste multele puncte din proiectul de program de guvernare al PNL, de aceea ne va fi destul de usor sa sustinem acest program de guvernare. Cat despre membrii Cabinetului, vom constata in timp daca sunt sau nu competenti sa ocupe aceste functii”, a declarat ALINA GORGHIU.

Sursa foto: jurnalul