ALINA GORGHIU: Infrastructura – marele ESEC al guvernarii PSD

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a spus ca cel mai mare esec al guvernarii PSD este infrastructura, precizand ca romanii ii semnaleaza tot mai multe probleme legate de infrastructura.

GORGHIU mai spune ca pe lista  proiectelor PNL de guvernare se va afla, cu siguranta, gasirea unei solutii pentru construirea nodului rutier de legatura intre Cugir si autostrada Sibiu – Orastie.

CITESTE SI: GORGHIU: PNL isi propune sa investeasca in viitor. Vom promova candidati tineri si activi

“In orice judet al tarii as merge, primele probleme pe care oamenii mi le semnaleaza sunt cele referitoare la infrastructura – marele esec al guvernarii PSD.

CITESTE SI: GORGHIU, despre liderii de filiale: Ori gasesc candidatul care sa castige alegerile, ori candideaza

In imagine puteti vedea locul unde – in ciuda promisiunilor repetate – nu se va construi nodul rutier de legatura intre Cugir si autostrada Sibiu – Orastie. Accesul rapid la autostrada ar ajuta agentii economici si ar stimula dezvoltarea zonei. De aceea, cred ca e obligatoriu sa se gaseasca o solutie pentru construirea nodului rutier pentru Cugir si acesta va fi cu siguranta pe lista proiectelor PNL cand vom fi la guvernare”, a scris, duminica, GORGHIU pe Facebook.

Sursa foto: facebook