ALINA MAGUREANU, dezvaluiri incendiare despre DISPARITIA lui CODRUT MARTA: Ar fi fost OMORAT si INGROPAT in padure

Fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU, director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) in perioada 1990-1997, ALINA MAGUREANU, s-a prezentat luni la sediul DNA, unde a facut mai multe denunturi impotriva unor nume grele din politica romaneasca, oameni de afaceri si alte personalitati.

ALINA MAGUREANU a declarat in cadrul unei emisiuni difuzata de postul B1TV ca in trecut a fost martora unor discutii de tip infractional intre o serie de personalitati puternice din politica si administratie. Inainte de disparitia lui CODRUT MARTA, ALINA MAGUREANU ar fi auzit un participant la o discutie spunand ca MARTA este in plus.

In acelasi context, ALINA MAGUREANU sustine ca fostul sef de cabinet al lui SORIN BLEJNAR ar fi fost OMORAT si INGROPAT intr-o padure, acesta fiind si motivul pentru care autoritatile nu procedat la gasirea lui.

“Pe masa procurorilor se afla un dosar care nu s-a inchis. Omul nu a fost gasit. Inca e o ancheta in curs. Foarte multe dintre sotiile fostului meu sot am fost chemate sa spunem ce am auzit, daca o cunoastem pe sotie, daca am vazut-o sau nu”, a spus Magureanu.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU, MUGUR ISARESCU, ANDREI CHILIMAN, SORIN OPRESCU si ADINA VALEAN, DENUNTATI la DNA!

De altfel, sustine ca tot ceea ce a declarat se bazeaza pe “ceea ce am vazut la o adunare intre prieteni”.

Mai precis, totul a pornit din martie 2012, cand aceasta a fost la un pranz care a avut loc in Izvorani, impreuna cu fostul sot, Dragos Dobrescu alaturi de sotie si Elan Schwartzenberg si altii.

“La masa s-a discutat despre cazul Nemes”, a precizat aceasta.

“Am spus procurorilor ce am vazut eu la o masa. Sunt suspiciunile mele. S-a trezit un domn Dobrescu sa spuna ca acest CODRUT MARTA e in plus. Era vorba de 10 milioane de euro. Am auzit tangential, probabil pentru ca ma deranjau genul asta de discutii. Am crezut ca e o gluma. Au spus ca trebuie sa dispara si ca il vor ingropa intr-o padure. Ceilalti de la masa vor confirma sau nu. Nu am nimic de castigat sau de pierdut. Dupa maxim o saptamana, sotul meu a intrat in casa. Era verde la fata, transfigurat. “A disparut MARTA, cred ca astia l-au omorat”, au fost vorbele lui. Mi-a pus un semn de intrebare”, a explicat Magureanu.

Intrebata daca a fost amenintata, femeia a raspuns pozitiv.

“Am cerut protectie, am plangeri la politie. M-au amenintat diverse personaje pe strada cu moartea. Nu le cunosc. Am fost amenintata cand am plecat din acea familie”, a explicat facand trimiterea la familia Magureanu.

 ALINA MAGUREANU i-a denuntat la DNA pe CRIN ANTONESCU, MUGUR ISARESCU, ANDREI CHILIMAN, VIRGIL MAGUREANU, ADINA VALEAN, SORIN OPRESCU, ELAN SCHWARTZENBERG pentru mai multe fapte de coruptie si nu numai.

 

Sursa foto: ziarelive