Alina Moldovan, bomba sexy din PMP care vrea sa-i faca concurenta Elenei Udrea. FOTO

Alina Moldovan, fosta “fata de la pagina 5” din Libertatea, a decis sa intre in politica. Saptamana trecuta, fata s-a inscris in Partidul Miscarea Populara (PMP), cu gandul ca va deveni la fel de celebra precum Elena Udrea, pe care dealtfel o admira. Si nu doar pe ea, ci si pe fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu.

Fosta “fata de la pagina 5”, in varsta de 29 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care isi anunta prietenii ca urmareste o emisiune cu Elena Udrea, “sefa mea”: “‘PMP este partidul oamenilor in blugi, a oamenilor nonconformisti, a oamenilor tineri’. Deci, nu regret alegerea facuta si descrierea mi se potriveste ca o manusa”.

Alina Moldovan recunoaste, dealtfel, ca le admira pe cele doua “Elene” din PMP si le-a adresat o invitatie la Bistrita, plaiurile sale natale, la o masa fara colesterol.Mai mult, viseaza deja sa sa ajunga la cariera politica pe care o au Elena Udrea si Elena Basescu. 

Uite pe cine a pus ochii una dintre cele mai celebre blonde din Romania

“Le invit pe ambele, la Bistrita la o masa asa, intre fete, la o masa fara colesterol, deci sanatoasa, unde sper ca imi vor spune si mie secretul lor feminin, caci, sincer atat doamna Udrea cat si doamna Basescu arata excelent. Eu le admir foarte mult pe ambele Elene, si sincer mi-as dori sa ajung ca ele, adica sa am o cariera politica de invidiat asa cum au dansele. Stiu ca e nevoie de multa munca, iar eu sunt dispusa sa muncesc pentru acest lucru, dar si sa invat de la ele succesul in viata. Romanii au nevoie de astfel de oameni, care au curajul sa lupte cu cei care guverneaza si fac viata grea oamenilor”, a declarat Alina Moldovan, pentru Libertatea. 

Foto: Facebook, newsbn.ro