Alina Sorescu a nascut. Alexandru Ciucu: Am vazut o mare parte din nastere si m-a emotionat

Alina Sorescu a devenit mamica. Artista a nascut o fetita perfect sanatoasa. Sotul Alinei, Alexandru Ciucu a asistat la nastere, fiind vizibil emotionat la iesirea din sala de operatii.

“S-a nascut fetita noastra, Elena Carolina. S-a nascut sanatoasa, are 2,700 kg, a primit nota 10. Operatia a fost relativ scurta ca durata, o cezariana indusa din cauza faptului ca fetita nu s-a intors.

Am emotii, am vazut o mare parte din nastere si m-a emotionat. Vreau sa multumesc echipei de medici de la Regina Maria. Este primul copil si pentru mine, si pentru Alina. Ma simt singur in momentul asta. Alina e undeva la reanimare. Mi-as fi dorit sa fie cu mine, si ea, si fetita”, a declarat designerul, cu ochii in lacrimi.

“N-am mai simtit niciodata asa ceva. Nu se poate descrie. Imi spuneau oamenii inainte ca e un sentiment care nu se poate descrie. Spuneam ‘eh nu poti, poti, dar e mai greu’. Adevarul e ca nu poti. E momentul in care ne aflam cel mai aproape de Dumnezeu”, a concluzionat Ciucu, surprins de numarl mare de jurnalisti prezenti la conferinta de presa.

Alina si Alexandru sunt impreuna din septembrie 2008, iar in septembrie 2010 s-au casatorit.