Alina Sorescu are o fetita de nota 10. Elena Carolina l-a facut pe taticul Alexandru Ciucu sa planga!

Alina Sorescu a devenit, duminica, mamica unei fetite care a primit primul 10 din viata ei de la medici. Daca pana acum Alexandru Ciucu spunea doar “te iubesc”, de acum incolo va trebui sa-si exprime pretuirea si pentru micuta Elena Carolina si sa spuna “va iubesc”.

Iata mesajul postat de Alina Sorescu pe Facebook, imediat dupa ce a nascut: 

“Dragii mei, va anunt cu bucurie ca astazi in zori s-a nascut fetita noastra, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Multumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Baneasa – Regina Maria! M-am simtit in siguranta in fiecare moment si imi revin incet-incet…. Va pup si ma bucur ca pot impartasi cu voi aceasta veste minunata”, a scris Alina.

Viata designerului Alexandru Ciucu si a Alinei Sorescu este, de astazi, mai frumoasa. Desi s-a nascut mai devreme, Elena Carolina cantarea 2.700 kg cand a venit pe lume si medicii i-au dat nota 10.

Alexandru Ciucu nu si-a putut stapani lacrimile de fericire in fata reporterilor. “Nu se poate compara cu nimic acest sentiment”, a marturisit designerul Casei Regale.

Alina Sorescu si-a strans fetita in brate imediat dupa nastere, chiar daca era slabita. “Imi vine sa plang acum. Pe de o parte sunt si singur si pot sa plang fara sa ma vada”, a marturisit emotionat sotul ei.

Proaspatul tatic vrea sa-i daruiasca o stea fetitei lui. “Ar fi foarte frumos cand o a creasca sa aiba propria ei stea”, a mai spus designerul.

Toata lumea a fost de acord ca cea mica este bucatica rupta din Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu si fiica ei vor fi externate peste doua-trei zile, iar botezul micutei Carolina va avea loc in primavara, cel mai probabil dupa sarbatorile pascale.

Mama lui Alexandru Ciucu si tatal Alinei Sorescu au fost prezenti si ei la clinica la care sotia designerului a adus-o pe lume in aceasta dimineata pe micuta Elena – Carolina.

“Ne-am vazut nepotica. Este un inger de copil. E o senzatie pe care nu am mai trait-o pana acum, placut, frumos. Am vazut-o pe cea mica dimineata, pe la opt fara ceva, cand s-a nascut. Inca nu ne-am intrat bine in rol. Sotia probabil o sa sa stea mai mult la ei ( n.r. acasa la Alina Sorescu si Alexandru Ciucu)”, a spus tatal Alinei Sorescu.

“O sa facem poteca la ei. Ar fi trebuit sa nasca, dupa planurile lor, miercuri acum, dar a intervenit ceva mai neasteptat si a fost o hotarare de comun acord si au zis ca este mai bine acum. Sotia s-a speriat putin, dar a trecut” a mai declarat acesta.