Alina Vidican i-a transmis un mesaj arogant lui Cristi Borcea: Dacă vrei să-ți vezi copiii….

Alina Vidican a decis să se întoarcă în România în perioada Sărbătorilor de Iarnă, alături de cei doi copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea. Doar că ea va sta la Timişoara în toată această perioadă, informează Libertatea.

După ce a luat decizia să se întoarcă în România, pentru două săptămâni, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Alina Vidican a luat hotărârea să nu mai bată în lung şi în lat ţara, aşa cum făcea până acum.

”Nu se va mai plimba între Timişoara şi Bucureşti, nu va merge nici la Poiana Braşov pentru schiat. A decis să rămână la Timişoara, dacă vrea să schieze va merge pe pârtiile din apropiere, din Munţii Banatului. Nu mai vrea să se obosească alergând de colo-colo pentru a-l vedea pe Cristi Borcea sau pentru ca acesta să se joace puţin cu copiii lor”, a declarat o sursă apropiată familiei timişorencei.

Citește și: SUNT SAU NU ÎMPREUNĂ SMILEY ȘI GINA PISTOL? CÂNTĂREȚUL DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ

Mai mult decât atât, Libertatea scrie că Alina Vidican i-a transmis lui Cristi Borcea că, dacă vrea să îşi vadă copiii în carne şi oase, se poate deplasa el până în vestul ţării. ”Are totuşi un hotel, deci ar avea unde să locuiască o zi sau două dacă vrea să îi vadă pe copii. Alina nu are nimic împotrivă să îi lase pe micuţi şi cu tatăl lor, aşa că a propus să se deplaseze el la Timişoara daca doreste sa-si vada copiii”, mai scrie sursa citată.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial.

Sursa declarații: Libertatea.ro