ALINA VIDICAN ii pune CONDITII lui CRISTI BORCEA! DIVORTUL va fi unul costisitor pentru fostul dinamovist

In zadar a incercat ALINA VIDICAN sa lupte pentru sotul ei CRISTI BORCEA, pentru ca de cand VALENTINA PELINEL a anuntat ca este insarcinata, fostul actionar dinamovist pare hotarat sa DIVORTEZE. Zilele trecute, ALINA VIDICAN l-a vizitat la inchisoare pe CRISTI BORCEA si se pare ca ar fi discutat termenii despartirii.

ALINA VIDICAN este hotarata sa plece cu toti banii lui CRISTI BORCEA, intrucat a alcatuit o lista destul de stufoasa de dorinte. Vazand ca nu mai poate face nimic pentru a-si salva casatoria, ALINA VIDICAN s-a orientat spre averea lui CRISTI BORCEA, pe care vrea cu orice pret sa o detina.

CITESTE SI: CRISTI BORCEA A LUAT O DECIZIE RADICALA FATA DE SOTIA SA, ALINA VIDICAN

Potrivit unor informatii difuzate in cadrul emisiunii „Acces Direct” de vineri seara, ALINA VIDICAN i-ar fi cerut fostului dinamovist CRISTI BORCEA hotelul din Timisoara, in valoare de 4.000.000 de euro, actiuni in valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat cu cel putin 600.000 de euro, dar si cateva apartamente din Timisoara, in valoare de minimum 150.000 de euro. Totusi, nu se stie daca ALINA VIDICAN va reusi sa obtina tot ceea ce si-a propus in urma DIVORTULUI.

Sursa text: click!