Alina Vidican se mărită din nou! Cine este alesul și cum s-au cunoscut cei doi. Foto în articol

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se mărită din nou. Alesul este un milionar american de origine braziliana, cei doi cunoscandu-se la Miami în momentul în care fosta doamna Borcea şi-a cumpărat un Ferrari!

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a declarat pentru Fanatik  o sursă din anturajul Alinei Vidican de la Miami.

„Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”. Acum aproape două săptămâni, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar Claude, romantic peste măsură, a cerut-o în căsătorie pe Alina Vidican, care acceptat fără să stea pe gânduri: „Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, mai scrie sursa citata.

Fanatik scrie ca Alina Vidican si Claude s-au logodit in data de 26 aprilie fiind una pe care, probabil, nu o va uita niciodată, mai ales că milionarul a cerut-o de soție cât se poate de romantic și i-a dăruit o bijuterie superbă drept inel de logodnă.

Alina Vidican are 37 de ani și este mama a doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea, Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani). Cei doi au divorțat acum cinci ani.

Sursa foto: instagram