Alo, madam FIREA nici MERKEL n-are copii! Si a fost maritata de doua ori!

Partidul Social Democrat are un stil aparte de a face o campanie electorala. Agresiv, nimic de zis, suburban, se poarta si la altii, insa madam purtator de cuvant a coborat nivelul atat de mult incat nici nu stim daca exista vreun termen pentru ceea ce a facut femeia care da din gura pentru PSD.

In primul rand trebuie precizat ca ne cerem scuze pentru apelativul madam. Ne-am gandit, in prima faza, sa-l folosim pe cel de “fa” pentru ca se poarta la PSD, apoi ne-am gandit sa fim un pic diferiti si am ramas la madam.

CITESTE SI: Ce rol joaca TURCESCU si SOBARU in campania pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Nu stim daca a fost idea dumitale sau ai preluat-o in timpul unui brainstorming intitulat “Cum sa arunci cu noroi in contracandidatii tai”, dar atacul josnic legat de lipsa de urmasi a lui Klaus Iohannis este mai mult decat ne asteptam chiar si de la o femeie care jumatate din cariera a citit dupa prompter.

Madam Firea ar trebui sa stii mataluta, daca nu ai aflat pana acum, ca pana si fostul presedinte al PSD si al Romaniei, Ion Iliescu (n.n. numele iti spune ceva?), nu are urmasi si asta nu l-a impiedicat sa fie seful statului si nu o data, ci de vreo trei ori. Sau poate la social democrati nu se pune?

CITESTE SI: MIHAI GADEA, pastorul care viseaza cai verzi pe peretii Cotroceniului 

Si acum sa vorbim un pic si de femei care au ceva de spus, in adevaratul sens al cuvantului, in politica. Madam Firea, ai auzit de o doamna numita Angela Merkel? Ei bine, doamna de fier din fruntea Germaniei este pentru a treia oara cancelar si a mai fost numita si cea mai puternica femeie din lume, iar faptul ca a fost maritata de doua ori si nu a reusit sa aiba urmasi nu a contat absolut deloc.

In rest, trebuie spus ca mai sunt mai multi fosti sau actuali sefi de stat care nu au copii dar ne-am gandit sa vorbim de nemtoaica Merkel daca tot ai acaparat dumneata subiectul legat de sasul Iohannis.

Sursa foto: captura Antena 1