Alte ADAPOSTURI IMPROVIZATE, DEZAFECTATE in Sectorul 6

IMPROVIZAT ADAPOSTURI mai multi oameni ai strazii care perturba ordinea si linistea publica, depoziteaza mari cantitati de deseuri, producand disconfortul locatarilor si creand o imagine cu impact negativ asupra zonei, potrivit unui comunicat transmis luni presei al Primariei Sectorului 6.

Astfel, in data de 24 aprilie, Directia Generala de Politie Locala Sector 6 prin Directiile Ordine Publica, Protectia Mediului si Disciplina in Constructii, in colaborare cu Sectia 22 Politie, DGASPC Sector 6 si Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, a intreprins o ampla actiune de salubrizare si dezafectare a mai multor adaposturi improvizate.

Citeste si: ADAPOSTURI IMPROVIZATE din Sectorul 6, DEZAFECTATE

Potrivit sursei citate, au fost gasite si identificate opt persoane (oameni ai strazii), cu varste cuprinse intre 18 si 76 ani, care au fost indrumate catre centrele sociale de pe raza sectorului pentru a fi luate in evidenta si institutionalizate.

In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat intreaga cantitate de deseuri, iar in perioada urmatoare politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de deseuri si pentru mentinerea unui climat civilizat.

Citeste si: ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Drumul Taberei

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6