Alte patru SUPERMARKETURI din Sectorul 4, AMENDATE

Inspectorii Serviciului Inspectie Comerciala din cadrul Politiei Locale Sector 4 au continuat miercuri verificarile intreprinse in planul asigurarii unui comert salubru si civilizat pe raza Sectorului 4, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, au fost verificate patru puncte de lucru ale unor supermarketuri situate pe Calea Serban Voda, sos. Oltenitei si sos. Giurgiului, fiind identificate abateri precum lipsa afisarii preturilor, a termenelor de valabilitate si comercializarea produselor cu termen de valabilitate expirat, fiind aplicate amenzi totalizand 100.000 de lei. 

Citeste si: AMENZI de 120.000 de lei, aplicate altor SUPERMARKETURI din Sectorul 4

“A trecut mai bine de o saptamana de cand a debutat seria acestor verificari si iata ca sunt agenti comerciali care nu s-au conformat. Eu ii sfatuiesc sa intre in legalitate, fiindca nu doar ca aceste controale nu se vor opri, ba, din contra, se vor intensifica. Ramanem in teren si sanctionam orice abatere, in conditiile in care se actioneaza concomitent in toate zonele Sectorului 4, de catre echipele de inspectori, sub directa mea monitorizare”, a declarant primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Citeste si: AMENZI de peste 240.000 de lei, aplicate AGENTILOR ECONOMICI din pietele Aparatorii Patriei si Norilor

Sursa foto: Primaria Sectorului 4