AM POST a autorizat noi cheltuieli eligibile in cadrul Programului Operational Sectorial Transport

AM POST a autorizat noi cheltuieli eligibile in cadrul POST. Potrivit unui comunicat transmis la redactie de Ministerul Transporturilor, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial „Transport” 2007-2013 (AM POST) a emis, marti, declaratia de cheltuieli nr. 47, in valoare totala de 1.496.037.132,67 lei.

Suma autorizata de AM POST reprezinta cheltuieli efectuate de beneficiari in cadrul a 3 proiecte finantate prin Fondul de Coeziune, care vizeaza modernizarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru constructia autostrazii Cernavoda – Constanta, constructia variantei de ocolire a Municipiului Constanta si pentru constructia autostrazii Arad – Timisoara (inclusiv varianta de ocolire Arad).

Citeste si: IOAN RUS: AUTOSTRAZILE trebuie gandite si raportate la ce bani avem, altfel sunt VISE EROTICE care nu ni se intampla

“Declaratia de cheltuieli va fi transmisa catre Autoritatea de Certificare si Plata din cadrul Ministerului Finantelor Publice. Ulterior obtinerii certificarii, declaratia va fi inaintata Comisiei Europene in vederea efectuarii rambursarilor catre bugetul de stat al Romaniei”, mai precizeaza Ministerul Transporturilor.

Pana la aceasta data, AM POST a autorizat cheltuieli eligibile aferente proiectelor POST in valoare totala de 9.143.004.762,18 lei.

Citeste si: IOAN RUS: Autostrada Transilvania are un “VIITOR LUMINOS”