Amanta lui Putin, intre scoala rusa de gimnastica ritmica si Duma de Stat. VIDEO

Alina Kabaeva, presupusa amanta a presedintelui rus Vladimir Putin, este frumoasa si pe deasupra a doua mare atleta a gimnasticii ritmice din Rusia, dupa Evghenia Kanayeva. Ajunsa in atentia presei de scandal in urma cu cativa ani, dupa ce a fost vazuta in tandreturi cu liderul de la Kremlin, Kabaeva a revenit pe prima pagina a ziarelor dupa ce Putin a anuntat ca divorteaza de Liudmila.

Acum , toata lumea se asteapta ca Vladimir Putin sa revina la marea lui iubire si chiar sa o ia de nevasta. Circula zvonuri potrivit carora nunta prezidentiala ar fi deja programata, insa informatia nu este sustinuta de nicio declaratie oficiala.

Presa de scandal, de aceasta data din Ucraina, sustinea in 2009 ca Alina Kabaeva ar avea un copil cu Vladimir Putin. De origine musulmana, Kabaeva ar fi nascut la una dintre cele mai scumpe maternitati din Europa.

Alina Kabaeva, frumoasa gimnasta care l-a cucerit pe Putin fara drept de apel, este in prezent deputat in Duma de Stat din partea partidului lui Putin, Rusia Unita. Chiar si asa, mai sunt momente in care isi incanta sustinatorii cu reprezentatii de gimnastica ritmica, potrivit jurnalistilor de la Adevarul. Vedeti mai jos o evolutie de exceptie cu Alina Kabaeva.