Victor Slav si Lenna, surprinsi impreuna! A inselat-o Victor pe Bianca Dragusanu? FOTO

Scandalurile se tin scai de Victor Slav si de Bianca Dragusanu. Presa tabloida a publicat, marti, o serie de imagini scandaloase despre presupusa amanta a lui Victor Slav, Lenna. Daca ar fi sa nu luam dupa fotografii, se pare ca nu doar Bianca Dragusanu a trisat in casnicie. Victor a fost surprins mai multe imagini alaturi de Lenna Horvath, o prezentatoare tv care acum se afla… la puscarie.

Victor Slav se pare ca s-a apropiat mai mult de Lenna in timp ce Bianca Dragusanu era plecata in Dubai. In fotografii se vede cum Victor Slav si Lenna Horvath isi plimba animalele de companie impreuna. Peste toate, Lenna este imbracata in pijama. Dar iata ce povestesc aproapiatele Lennei Horvath!

“Lena mi-a spus ca vorbeste cu Victor pe Facebook si mi-a spus ca s-a intalnit in mall cu Victor. Mi-a spus ca el incerca sa ascunda ceea ce este intre ei, nu a vrut sa-mi spuna mai multe”, a povestit o prietena a Biancai.

“Intr-o zi a ciocanit la usa si mi-a cerut putin ulei. Am intrebat-o pentru ce si a spus ca trebuie sa faca mancare. A plecat cu uleiul si seara a venit la o cafea sa povestim. Mi-a spus ca se intalneste cu Victor. Nu pot sa inteleg”, a povestit si Renata, prietena cu Lenna, la Acces Direct.

“Nu am facut eu pozele, le-a facut altcineva. Le-a facut Cristi Marin. Cristi a venit la mine in ziua aia, eu trebuia sa ies in oras. Lenna a plimbat cainele. Lena povestea in 15 noiembrie ca e cu Victor Slav. Ne povestea si noua dar noi n-am crezut-o niciodata!”, a povestit Leo de la Strehaia, la Acces Direct.

Citeste si: Bianca Dragusanu, implicata intr-una ccident rutier

Victor si Lenna s-au vazut prima data in vara anului trecut, cand prezentatorul nu ajunsese pe atunci in fata ofiterului starii civile cu Bianca Dragusanu. Aflat la bratul roscatei, Vctor Slav nu a ezitat sa intoarca privirea dupa blonda, atras fiind de ochii ei de un albastru hipnotizant, sau mai bine zis de lentilele ei.

Ulterior cei doi s-au ravazut, fix in complexul rezidential unde Victor a locuit cu Bianca in timpul mariajului, scrie Click. Lenna, o buna prietena a Renatei Gheorghe, iubita lui Leo de la Strehaia, care locuieste in acelasi ansamblu de blocuri, o vizita frecvent pe bruneta, ba chiar se oferea sa-i plimbe catelul.

Cum si Victor avea un patruped, cel al Biancai, de care se ocupa, cei doi s-au ciocnit in curtea complexului de apartamente si au intrat in vorba.

Foto: Click