AMAR GENERALUL, fratele lui Bercea Mondial, retinut pentru 24 de ore

AMAR GENERAL, fratele lui Bercea Mondial, saltat de politisti

AMAR GENERALUL, fratele lui Bercea Mondial, a fost saltat de politisti. Amar Generalul, condamnat deja la 5 ani de inchisoare pentru fals si uz de fals, este acuzat acum de politisti ca a incheiat contracte paguboase cu o primarie.

UPDATE 18.55: Amar Generalul a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de fals intelectual si uz de fals si va fi prezentat, miercuri, instantei cu propunerea de arestare preventiva. De asemenea, primarul comunei Daneti a fost retinut pentru 24 de ore. Si cel de-al treilea suspect dus la audieri, un angajat al primariei doljene, a fost retinut in acest dosar.

Vasile Anghel, cunoscut cu numele de AMAR GENERALUL, este audiat la aceasta ora, impreuna cu primarul comunei Daneti si un angajat al institutiei. AMAR GENERALUL va fi dus la Judecatoria Craiova.

Primaria ar fi fost pacalita cu aproape 400.000 de lei din bugetul local. Au fost ridicate mai multe acte si bunuri de la locurile unde s-au facut perchezitii. Audierile sunt in toi.

Citeste si: DECLARATIILE LUI BERCEA MONDIAL LA ADRESA LUI KOVESI SI STANCIU AU AFECTAT INDEPENDENTA JUSTITIEI

Inca de acum 2 ani, Amar General se afla in atentia politistilor. Fratele lui Bercea Mondial a fost arestat la sfarsitul anului 201, acuzat alaturi de alte patru persoane de savirsirea infractiunii de inselaciune, fals si uz de fals. Vasile Anghel, zis si Amar Generalul, impreuna cu patru complici au falsificat mai multe documente in numele a doua societati comerciale cu sediul in Draganesti – Olt, acte care atestau, in mod nereal, furnizarea de produse sau prestarea unor servicii in beneficiul unor primarii din judetul Dolj.

Inscrisurile falsificate au fost folosite la Judecatoriile Craiova, Caracal si Segarcea, obtinandu-se astfel, pe calea somatiei de plata, zeci de hotarari judecatoresti impotriva unor primarii din Judetul Dolj. Hotararile judecatoresti astfel obtinute au fost investite cu formula executorie, iar in cadrul procedurii de executare silita au fost puse popriri pe conturile primariilor respective.