Amazon si-a lansat TELEFONUL 3D. Vezi cum functioneaza. VIDEO SI FOTO

Cu o experienta vasta in lumea tabletelor, AMAZON si-a lansat, miercuri seara, primul smartphone. Denumit FIRE PHONE, telefonul are multe specificatii interesante, printre care si aplicatia Dynamic Perspective prin care imaginile si hartile pot fi transformate in 3D.

Cu ajutorul Dynamic Perspective poti vedea o imagine din mai multe unghiuri, in functie de cum inclini telefonul.

AMAZON FIRE PHONE are un display de 4.7-inchi acoperit cu Gorilla Glass si rezolutie HD (720p), un chipset Snapdragon 800 cu procesor de 2.2GHz quad-core , video Adreno 330 GPU si 2 GB de RAM.

Citeste si: PRIMELE POZE CU TELEFONUL AMAZON 3D. FOTO IN ARTICOL. UPDATE

Partea laterala a carcasei lui FIRE PHONE este facuta din cauciuc, in timp ce butoanele sunt realizate din aluminiu.

Smartphone-ul AMAZON are o camera de 13 megapixeli cu stabilizator optic si cinci lentile. Totodata, camera foto are un buton dedicat si permite realizarea fotografiilor in cantitate nelimitata, acestea putand fi urcate in Amazon Cloud Drive.

FIRE PHONE are doua difuzoare stereo cu surround virtual. Sistemul de operare al telefonului este Fire OS 3.5, bazat pe Android, insa fara serviciile oferite de Google.  

Citeste si: SAMSUNG PREGATESTE O NOUA VARIANTA A SERIEI GALAXY NOTE

Telefonul beneficiaza si de o caracteristica exclusiva numita Firefly, cu ajutorul careia utilizatorul poate regasi lucrurile din jur in baza de date a AMAZON. Astfel, daca indrepti camera catre o carte, telefonul o recunoaste in baza de date a companiei si ti se ofera optiunea sa o cumperi de pe AMAZON. La fel cu melodiile sau emisiunile tv preferate.

AMAZON FIRE PHone va fi vandut incepand cu 25 iulie la un pret fara abonament de 649 de dolari.

Sursa foto si video: gizmag.com, techradar.com, youtube.com