Ambasada SUA il CONTRAZICE pe MIRCEA GEOANA in privinta afirmatiilor VICTORIEI NULAND. REACTIA senatorului

Ambasada SUA la Bucuresti a emis, vineri, un comunicat in care contrazice afirmatiile facute de senatorul MIRCEA GEOANA dupa vizita VICTORIEI NULAND la Bucuresti, cu privire la sustinerea americana pentru un nou Guvern.

“Adjunctul secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, nu a facut niciun fel de comentariu referitor la preferinta pentru o anumita conducere politica in Romania. Aceasta este o chestiune care priveste exclusiv poporul roman”, se spune in comunicatul Ambasadei SUA.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: Ii dorim SUCCESS lui MIRCEA GEOANA in privinta partidului

La randul sau, MIRCEA GEOANA a reactionat la comunicatul Ambasadei SUA. “Punctul de vedere al ambasadei SUA este in acord cu declaratiile mele de ieri. Eu i-am prezentat VICTORIEI NULAND o posibila evolutie a scenei politice din Romania, pentru ca este absolut firesc ca principalii nostri parteneri sa fie informati de la sursa. Discutii cu privire la aceste schimbari pe scena politica romanesca se afla deja in spatiul public. Lucru acesta nu inseamna ca oficialii americani au exprimat o preferinta pentru o anumita conducere politica in Romania. Aceasta este o alegere care priveste exclusiv poporul roman si Parlamentul national”, a spus MIRCEA GEOANA.

Citeste si: Geoana, catre Victoria Nuland: Romania are nevoie de o alta majoritate guvernamentala

In urma intrevederii cu VICTORIA NULAND, MIRCEA GEOANA a declarat ca SUA este de acord cu faptul ca Romania are nevoie de un nou inceput si de aceea, pe langa un nou presedinte, este nevoie si de o noua majoritate guvernamentala care sa propuna si sa implementeze un nou proiect national.

Sursa foto: informtia-zilei.ro