Ambasada SUA va PREMIA antreprenorii romani de EXCEPTIE

Ambasada SUA va premia in fiecare luna a anului viitor cate un antreprenor de EXCEPTIE, au anuntat miercuri reprezentantii institutiei.

Scopul proiectului este promovarea antreprenorilor din toate sectoarele economiei romanesti, indiferent in ce localitate isi desfasoara activitatea.

Citeste si: DEAN THOMPSON: Incurajam Romania sa AVANSEZE spre respectarea STATULUI DE DREPT si COMBATEREA CORUPTIEI

“Ii aplaud pe toti antreprenorii care muncesc neobosit in Romania si continua sa-si transforme visurile in realitate. Ei sunt viitorul Romaniei. Pe masura ce Romania continua sa creasca si sa se dezvolte, va avea nevoie de antreprenori care sa infiinteze noi companii, sa le adapteze si sa le reformeze pe cele vechi si sa conduca tara spre viitor. Proiectul «Antreprenorul lunii» este felul nostru de a le acorda recunoastere extraordinarilor antreprenori romani. Ne dorim sa evidentiem antreprenori din toate sectoarele economiei romanesti, de la turism la agricultura si sanatate. Vom explora toate regiunile acestei minunate tari prin acest proiect, de la proiecte de ecoturism in Muntii Carpati pana la producatori de inalta tehnologie din Iasi”, a explicat Insarcinatul cu afaceri, DEAN THOMPSON.

Citeste si: Program de INCURAJARE A ANTREPRENORIATULUI, propus de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei

Cei care doresc sa se inscrie in competitie pot sa o faca incepand de miercuri si pana in 30 noiembrie 2015. Pentru inscrieri trebuie trimise la adresa RomanianEntrepreneur@state.gov urmatoarele detalii: numele, orasul si adresa de e-mail sau numarul de telefon ale persoanei care face nominalizarea, numele antreprenorului, daca este diferit de cel al persoanei care face nominalizarea, precum si orasul acestuia, adresa sa de e-mail sau numarul sau de telefon, tipul de afacere, anul infiintarii, pagina web a afacerii, un text in care sa se arate de ce este aceasta afacere speciala sau inovativa (maximum 1.000 de caractere) si un text care sa explice ce aduce aceasta afacere comunitatii in care functioneaza (maximum 1.000 de caractere).