AMBASADELE DIN BUCURESTI AU COBORAT DRAPELUL IN BERNA, in memoria VICTIMELOR de la COLECTIV

REPREZENTANTELE DIPLOMATICE AU COBORAT STEAGURILE IN BERNA in semn de DOLIU fata de victimele TRAGEDIEI de vineri din CLUBUL COLECTIV, relateaza Agerpres.

Printre statele care au facut acest gest se numara SUA, RUSIA, FRANTA, MAREA BRITANIA si SPANIA. De asemenea, ambasadorul TURCIEI a anuntat ca va cere in tara sa permisiunea, conform regulilor diplomatice ale Turciei, sa coboare drapelul de la ambasada in berna.

Mai multi CETATENI STRAINI se afla printre victimele incendiului produs, vineri, in clubul bucurestean Colectiv. Potrivit informatiilor actuale difuzate in presa, este vorba de DOI SPANIOLI, UN GERMAN, O ITALIANCA si un TURC.

CITESTE SI: MAE: VOR FI DESCHISE CARTI DE CONDOLEANTE IN TOATE MISIUNILE DIPLOMATICE

Cetateanul turc, un student venit in Romania prin programul Erasmus, este internat la Spitalul Floreasca. Italianca se afla la Spitalul SRI, starea ei fiind foarte grava. In acelasi spital se afla si cei doi spanioli. Un al cincilea strain, de nationalitate germana, este internat la Spitalul Universitar.

Un numar de 30 de persoane au murit in incendiul produs vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, in timpul unui concert rock. O parte dintre raniti se afla inca in stare foarte grava, cu un prognostic rezervat.

Sursa foto: b365