AMBASADORII propusi de MAE sunt audiati la PARLAMENT. ION JINGA, AVIZ POZITIV. UPDATE

AMBASADORII propusi de Ministrul de Externe (MAE) sunt AUDIATI, marti, LA PARLAMENT. Discutiile au loc in sedinta comuna a comisiilor pentru politica externa din Senat si Camera Deputatilor, iar printre cei care vin in fata parlamentarilor sunt GEORGE MAIOR, ADRIAN CIOROIANU si EMIL HUREZEANU.

UPDATE 15.00: ION JINGA a primit marti AVIZ FAVORABIL din partea Comisiilor pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de ambasador si reprezentant permanent pe langa Oficiul ONU.

ION JINGA a obtinut 13 voturi pentru, doua impotriva si o abtinere.

UPDATE 12.30:  EMIL HUREZEANU a primit marti AVIZ FAVORABIL de la comisiile parlamentare de politica externa pentru postul de ambasador in Germania. EMIL HUREZEANU a primit 19 voturi pentru si unul impotriva.

UPDATE 11.10: GEORGE MAIOR a primit AVIZ POZITIV din partea comisiilor de politica externa cu 18 voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

GEORGE MAIOR este  propus ca ambasador al Romaniei in Statele Unite, iar EMIL HUREZEANU in Germania.

CITESTE SI: AUDIERE AMBASADORI ROMANIA: VIOREL MOSANU, aviz FAVORABIL. UPDATE

La ora 10:00 a inceput sedinta in care ambasadorii sunt audiati, primul care este luat la intrebari de membrii comisiilor de politica externa a PARLAMENTULUI fiind GEORGE MAIOR.

Sursa foto: realitatea.net