AMBASADORUL ROMANIEI la CHISINAU: „DNA a trecut deja PRUTUL”

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, apreciaza ca „DNA-ul romanesc a trecut deja Prutul”. Aceste declaratii au fost facute in cadrul unui interviu pentru Europa Libera, in timpul caruia diplomatul a fost rugat sa comenteze indemnul unor politicienii de la Chisinau, care cer: „DNA, treceti Prutul!”. 

Diplomatul sustine ca exista o foarte buna colaborare intre toate instrumentele de lupta impotriva coruptiei din Romania cu institutiile similare din Republica Moldova, informeaza joi agentia de presa Unimedia.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU a fost decorat de NICOLAE TIMOFTI, presedintele Republicii Moldova, cu Ordinul “Stefan cel Mare” 

Celor care isi doresc ca DNA sa treaca Prutul am sa le spun ca DNA a si trecut Prutul. Este o colaborare foarte buna intre toate instrumentele de lupta impotriva coruptiei din Romania, fie ca e vorba de Departamentul National Anticoruptie, de Ministerul Public, de Agentia Nationala de Integritate, toate aceste elemente ale sistemului de justitie din Romania au o colaborare foarte solida cu institutiile similare din Republica Moldova”, a spus ambasadorul roman.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU efectueaza o vizita privata in REPUBLICA MOLDOVA

Mai mult decat atat, ele s-au intalnit foarte recent, la inceputul lunii martie, la Bucuresti, cand institutiile similare din Romania, prin conducatorii din Republica Moldova, prin conducatorii lor au insotit-o pe doamna vicepremier Gherman intr-o vizita la Bucuresti”, a precizat Lazurca. 

Sursa foto www.karadeniz-press.ro