AMBULANTA atacata in judetul ARGES! RROMII au AGRESAT personalul medical

O AMBULANTA care se afla in misiune a fost ATACATA si medicii sai au fost AGRESATI verbal de un grup de 15 RROMI. Acest eveniment nedorit s-a petrecut in judetul Arges, informeaza postul Romania Tv.

GRUPUL de RROMI au SPART un geam al AMBULANTEI si i-au INJURAT pe medici, nemultumiti ca echipa medicala a ajuns cu intarziere la un pacient, noteaza sursa citata.

Citeste si: POLITIST RANIT grav intr-o confruntare cu RROMI

Nedoritul eveniment a avut loc in judetul Arges, AMBULANTA deplasandu-se catre localitatea Tigveni, din apropiere de Curtea de Arges, iar masina a fost oprita pe drum de grupul de RROMI.

“Echipajul cu MEDICI se deplasa la un pacient cu probleme cardiace. Echipajul a plecat la timp, a intalnit un grup de RROMI pe drum, 15 la numar, o parte din ei aflati in stare de EBRIETATE. Probabil li s-a parut ca AMBULANTA a ajuns prea tarziu la pacient, lucru care nu este adevarat.

Citeste si: Un COPIL de cinci ani din Iasi a fost adus in COMA ALCOOLICA la spital

I-au AGRESAT verbal pe cei de la AMBULANTA, dupa care unul dintre ROMI a aruncat o sticla si a spart geamul AMBULANTEI. Echipajul si-a facut in continuare datoria si a REZOLVAT cazul. Medicii nu au fugit de RROMI, au discutat frumos cu ei, iar intre timp a ajuns si POLITIA”, a declarat directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, Luminita Paul. 

Sursa foto: adevarul.ro