Amenintare cu bomba la bordul unui avion de pe ruta Doha – Stockholm

Un pasager al unei curse aeriene Emirates care a decolat de la Doha cu destinatia Stockholm a fost retinut, dupa ce a amenintat ca are o bomba asupra sa si a incercat sa intre in cabina pilotilor.

Atentatorul a fost imobilizat si pus la podea de alti pasageri si membri ai echipajului, duminica dimineata, dupa ce a fugit prin avion, tipand ca are o bomba si incercand sa intre in cabina pilotilor, informeaza Arabianbusiness.com. Incidentul a avut loc la circa o ora de la decolare, iar pasagerul, care avea un loc la clasa economica, este originar din Sri Lanka.

Citeste si: Atentat cu bomba la Cairo, cu putin inainte de inceperea referendumului

Barbatul a fost incatusat si a ramas asa pentru tot restul zborului. La sosirea in Stockholm, el a fost retinut de politia suedeza, insa nu au fost gasite materiale explozibile la bordul avionului.

“Emirates poate confirma ca, pe 2 februarie, un incident s-a petrecut in timpul zborului EK157 din Dubai catre Stockholm, un barbat incepand sa strige si parasindu-si locul. A ignorat instructiunile echipajului, de a ramane pe locul sau, inaintand catre capina pilotilor.

A fost apoi retinut de ehipaj si a fost calm pentru restul zborului. La sosirea la Stockholm, pasagerul a fost preluat de politie”, a transmis un purtator de cuvant al Emirates.

Sursa foto: airlinestravel.ro