AMENINTARE cu BOMBA la Primaria orasului din TORONTO

Politia din Toronto ancheta luni in legatura cu un e-mail in care se ameninta cu DETONAREA unei BOMBE in sediul primariei orasului, in cazul in care ROB FORD, primarul localitatii – care are probleme cu consmul de alcool si droguri -, nu demisioneaza.

ROB FORD a prezentat personal, la primarie, e-mailul adresat fratelui sau Doug, consilier municipal la Tronto si unul dintre ultimii sustinatori ai primarului in urma scandalurilor care l-au vizat pe Rob Ford din cauza problemelor pe care le are cu dependenta de alcool si droguri.

“De cand ati revenit, baieti, este haos”, se arata in e-mail, potrivit lecturii lui ROB FORD, care a precizat ca amenintarea anonima da un ultimatum de 24 de ore celor doi frati sa paraseasca primaria. “Bombele sunt deja pregatite”, a citit Rob Ford in continuare.

CITESTE SI: Primarul drogat al orasului Toronto a fost filmat beat crita si amenintand cu moartea 

Ofiterul de politie din Toronto David Hopkinson a anuntat ca anchetatori se afla la primarie si incearca sa culeaga elemente in legatura cu amenintarea. Rob Ford a primit, anterior, amenintari cu moartea.

Primarul in exercitiu candideaza pentru un nou mandat, in pofida indemnurilor de a demisiona, din cauza problemelor dezvaluite in toamna si recidivei din primavara.

Difuzarea unei noi inregistrari video compromitatoare la sfarsitul lui aprilie l-a determinat pe Rob Ford sa se retraga temporar din viata publica, pentru a urma o cura de dezintoxicare de doua luni.

El a revenit la primarie pe 1 iulie si s-a lansat in campania electorala in vederea scrutinului de la 27 octombrie. Sondajele cele mai recente il plaseaza pe pozitia a doua in intentiile de vot.

Primarul in exercitiu a fost privat de catre Consiliul Municipal Toronto de toate functiile executive in noiembrie, dupa ce acesta a recunoscut ca a consumat crack, un derivat puternic al cocainei.

Sursa foto: realitatea.net