AMENINTARE cu BOMBA, FALSA, la SPITALUL MILITAR CENTRAL! ACCESUL vizitatorilor este LIMITAT

Politistii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Politiei Romane au terminat verificarile la Spitalul Militar Central din Capitala si au constatat ca nu a fost plasata o bomba in incinta unitatii sanitare, asa cum anuntase un apelant anonim pe numarul de urgenta 112, informeaza News.ro.

Accesul vizitatorilor a fost limitat, vineri, aproximativ doua ore in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central dupa ce un apelant anonim a anuntat, la numarul de urgenta 112, ca a fost plasata o bomba in incinta unitatii sanitare, fara sa precizeze locul exact unde s-ar afla presupusul dispozitiv.

Potrivit Politiei Romane, nu a fost luata masura evacuarii spitalului pe parcursul verificarilor. Apelul la 112 a sosit la ora 12.34 de pe o cartela pre-paid. Anchetatorii s-au impartit in doua echipe, o parte cu misiunea verificarii spitalului si o alta parte, pentru identificarea celui care efectuat apelul la 112.

Dupa aproximativ doua ore, pirotehnistii Politiei au terminat verificarile la spital, iar accesul a fost deschis si pentru vizitatori. La ora transmiterii acestei stiri, politistii incearca sa-l identifice pe cel care a sunat. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, apelantul parea adolescent dupa voce.

Sursa foto: realitatea