Individul responsabil de amenințarea cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost reținut

Un incident neobișnuit a avut loc, marți seară, în Capitală. Un bărbat a sunat la numărul de urgențe 112 pretinzând că este Osama Bin Laden și că a în Aeroportul Otopeni și în Gara de Nord sunt amplasate butelii cu gaz sarin.

Update 2: Individul care a sunat la 112 şi a pretins că este Osama Bin Laden și că a instalat recipiente cu gaz sarin la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi la Gara de Nord, a fost reținut pentru 24 de ore, anunță Antena 3.

Apelantul a motivat gestul prin faptul că are dublă personalitate, potrivit unor surse. Apelantul a revenit cu telefon şi a afirmat că are dublă personalitate şi ca prima personalitate a lui a sunat la 112 să anunţe că a pus „bombe”, dar ca el, „personalitatea cea bună” şi-a dat seama că este o greşeală asta şi că s-a gândit să anunţe.

Update 1: Verificările la Aeroportul Otopeni s-au încheiat. Autoritățile nu au descoperit nimic suspect.

Știrea inițială

Aeroportul Otopeni și Gara de Nord nu vor fi evacute și nu sunt anulate nici zborurile. Autoritățile desfășoară o verificare sumară a aeroportului după bagaje sau obiecte ciudate. Dacă se va găsi ceva, atunci se va face o radiografiere a bagajelor. Anunță Antena 3.

Activitatea feroviară în Gara de Nord se desfășoară normal în acest moment. Ancehtatorii încearcă localizarea persoanei care a sunat la 112.

Sursa foto: realitatea