Amenințări șocante în Parlament: Ne vedem la metrou!

Amenințări șocante între doi parlamentari români! Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu, susţine că a fost ameninţată de deputata USR Cosette Chichirău. Steluţa Cătăniciu susţine că deputata USR i-ar fi spus: “Ne vedem la metrou”.

Deputatul USR Cosette Chichirău a fost acuzat de reprezentantul ALDE în Parlamentul României, Steluţa Cătăniciu, că a ameninţat-o că va avea soarta tinerei care a murit împinsă de o psihopată în faţa unui tren de la metrou.

“Având în vedere ce s-a întâmplat ieri la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg”, a declarat Steluţa Cătăniciu.

Cosette Chichirău a negat cu vehemenţă acuzaţiile. „E o minciună ce a zis doamna Cătăniciu. I-am zis domnului Nicolicea că într-adevăr merită să ajungă la puşcărie pentru ce a făcut azi în Parlament. Habar n-aveţi despre legile justiţiei. Bineînţelesc că îl puteţi suna şi pe domnul Pleşoianu, care ar fi fost martor”, a declarat Cosette Chichirău.

Sursa foto: realitatea