AMENZI aplicate de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6

POLITISTII LOCALI din cadrul Directiei Generale de Politie Locala (DGPL) Sector 6 au actionat, saptamana trecuta, in vederea combaterii actelor de comert ilicit si, de asemenea, pentru respectarea ordinii si linistii publice pe arealul sectorului, se arata intr-un comunicat remis joi presei de Primaria Sectorului 6.

Astfel, au fost legitimate 309 de persoane, aplicate 132 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 10.200 lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 4.978 lei, comercializate ilegal.

Tot in aceasta perioada, agentii din cadrul DGPL Sector 6 au intreprins actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, depistarii persoanelor care incalca in mod repetat prevederile Legii nr.61/1991 si identificarii grupurilor de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii, in zonele limitrofe locuintelor.

Citeste si: Actiuni pentru combaterea COMERTULUI ILICIT si respectarea ORDINII PUBLICE, in Sectorul 6

Astfel, au fost legitimate 345 de persoane, identificate 29 de persoane fara adapost si aplicate 27 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.100 lei.

Potrivit sursei citate, actiunile se vor succeda cu periodicitate, avand un caracter permanent, fiind guvernate de interesul cetatenilor Sectorului 6, in sensul protejarii acestora impotriva faptelor antisociale, precum si pentru cresterea gradului de siguranta civica, asigurarea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza sectorului.

Citeste si: POLITISTII LOCALI din Sectorul 6 vor INTENSIFICA PATRULARILE

Sursa foto: Primaria Sectorului 6