Amenzi de 11.000 de lei, aplicate unor cluburi din CENTRUL ISTORIC al Capitalei

Politistii Capitalei, impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti si inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, au verificat in seara de joi mai multe cluburi din CENTRUL ISTORIC al Capitalei.

Astfel, in intervalul orar 20.00-22.00, politistii Capitalei au realizat o actiune preventiva pe linia respectarii masurilor de protectie impotriva incendiilor, dar si asupra legalitatii ocuparii cu forta de munca, in trei societati comerciale cu obiect de activitate in alimentatia publica.

Citeste si: Aproape 10.000 de POLITISTI scosi in plus pe strada de FLORII

Cu ocazia controalelor efectuate la cele trei societati comerciale din CENTRUL ISTORIC al Capitalei, au fost aplicate un numar de opt sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 11.000 de lei.

Totodata, politistii Capitalei au efectuat testari asupra modului de interventie al reprezentantilor societatilor de paza, iar specialistii Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti au identificat si verificat un numar de 11 angajati ai locatiilor in cauza.

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) solicita autoritatilor sa comunice o data precisa pentru actualizarea listei de medicamente compensate si gratuite.

Sursa foto: jurnalul.ro