AMENZI de 120.000 de lei, aplicate altor SUPERMARKETURI din Sectorul 4

Inspectorii Primariei Sectorului 4 au continuat si in aceasta saptamana control demarat de primarul Cristian Popescu-Piedone, in scopul respectarii normelor de siguranta alimentara si a protejarii sanatatii cetatenilor.

Astfel, luni, au fost verificate mai multe societati comerciale avand ca profil alimentatia publica, dar si supermarket-uri, in cazul a patru dintre acestea fiind, din nou, identificate abateri.

Pentru lipsa afisarii preturilor si punerea in vanzare a unor produse cu termen de valabilitate expirat, inspectorii din cadrul Politiei Locale Sector 4 au aplicat sanctiuni contraventionale totalizand 120.000 de lei.

Citeste si: Primaria Sectorului 4 a continuat CONTROALELE IN MAGAZINE

“Unii chiar nu invata din greselile altora! Observ ca sunt anumiti agenti economici care se considera mai presus de Lege si decid sa-i incalce prevederile. Nu au scapat, dupa cum, probabil, se gandeau, si astazi le-a venit si lor randul sa demonstreze cat respect manifesta fata de cumparatorii care le trec pragul. Daca ei nu au re sponsabilitate, ei bine, noi, ca Autoritate Locala, suntem cei care ii vor trezi la realitate, iar, daca nu au reactionat prin puterea exemplului, vazand ce am dispus in cazul altor societati in culpa, atunci se vor disciplina achitand amenzi. Asa se intampla in orice societate civilizata atunci cand este pusa in pericol sanatatea oamenilor: «Gresesti, platesti!» Continuam sa ramanem in teren si sa intreprindem tot ce depinde de noi, pentru a identifica orice incercare de eludare a legislatiei si a proteja drepturile cetatenilor fata de care, eu, ca Primar, ma simt intotdeauna direct responsabil si garant”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Citeste si: AMENZI de peste 240.000 de lei, aplicate AGENTILOR ECONOMICI din pietele Aparatorii Patriei si Norilor

Sursa foto: Primaria Sectorului 4