Amenzi de 70.000 de euro, aplicate într-un oraș din România într-o singură zi

Într-un oraș din România s-au aplicat amenzi în valoare totală de peste 70.000 de euro într-o singură zi. Conform ultimelor informații, inspectorii Direcției de Sănătate Publică Galați au făcut, în ultimele 24 de ore, mai multe verificări la persoanele izolate la domiciliu și au constatat că majoritatea nu se conformează regulilor impuse de autorități.

În atare condiții, inspectorii DSP Galați au dat amenzi în valoare totală de peste 300.000 de mii de lei. Un alt număr de sancțiuni au fost aplicate și pentru nerespectarea măsurilor de restricție a circulației. „Au fost verificate 161 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse fiind depistate 132 de persoane care nu au respectat interdicţia privind deplasarea/libera circulaţie.

Citește și: Amenzile mari și numeroase aplicate în România carantinată, subiect în presa internațională

Au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 337.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei. de persoane privind modul de respectarea a măsurilor de izolare la domiciliu. Totodată au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală fiind de peste 190.000 lei”, se arată în comunicatul remis presei de reprezentanţii Prefecturii Galaţi.

Sursa foto: adevarul