AMENZI de peste 10.000 de lei aplicate de politisti in TRENURILE care circula intre Bucuresti si Constanta

Peste 100 de politisti de la transporturi au actionat in intervalul 1-3 iulie, sub coordonarea Directiei de Politie Transporturi din cadrul IGPR, in zona statiilor si triajelor de cale ferata si in 141 de TRENURI de calatori care circula pe magistrala Bucuresti – Constanta, a anuntat sambata Politia Romana.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au depistat doua persoane urmarite in temeiul legii, 12 persoane care practicau cersetoria, trei vanzatori ambulanti neautorizati si patru de minori lipsiti de supraveghere.

Citeste si: CFR CALATORI: Traseul Bucuresti-Constanta in doua ore, din 4 iulie

De asemenea, au aplicat 61 SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE, dintre care 26 SANCTIUNI au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 28 la HG nr. 203/1994 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele privind transporturile pe caile ferate romane si trei sanctiuni contraventionale la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Citeste si: BILETELE DE TREN, mai usor de cumparat online

Valoarea totala a CONTRAVENTIILOR aplicate a fost de 10.830 de lei, iar a bunurilor ridicate in vederea confiscarii, de 180 de lei.

Totodata, au fost identificati 254 de calatori fraudulosi, carora personalul specializat le-a aplicat taxe si suprataxe in valoare de 2.725 de lei.

Sursa foto: sighet247.ro