AMENZI de peste 15.000 de lei, aplicate in luna august de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6

Agentii Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au desfasurat in luna august actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica, au anuntat luni reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor, mai spun sursele citate.

In urma interventiilor, au fost legitimate 879 de persoane, au fost identificate 72 de persoane fara adapost si aplicate 76 sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.700 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale si in pietele agroalimentare din Sectorul 6 in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie.

Au fost legitimate 877 de persoane, aplicate 243 sanctiuni contraventionale si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de peste 6.322 de lei.

In plus, din dispozitia primarului Sectorului 6, RARES MANESCU, Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directia Ordine Publica, Directia Protectia Mediului si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, in colaborare cu Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 si SC Urban SA, a intreprins in cursul saptamanii trecute o ampla actiune de salubrizare si dezafectare a mai multor adaposturi improvizate in apropierea Cartierului ANL Brancusi si a Bulevardului Timisoara. 

Citeste si: AMENZI de peste 20.000 de lei, aplicate in luna iunie de POLITISTII LOCALI

In urma interventiei, au fost identificate 11 persoane cu varste cuprinse 16 si 74 de ani care au fost conduse catre centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate in evidenta si pentru a li se acorda ajutorul necesar.

Citeste si: AMENZI de peste 38.000 lei, aplicate de politistii locali din Sectorul 6

Potrivit Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, actiunile de control care au scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica si se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicandu-se, de fiecare data cand va fi cazul, sanctiuni contraventionale.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6