AMENZI de peste 20.000 de lei, aplicate de POLITISTII LOCALI

Agentii Directiei Generale de Politie Locala a Sectorului 6 au desfasurat, in luna februarie, actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor.

In urma interventiilor, au fost legitimate 1.741 de persoane, au fost identificate 161 de persoane fara adapost si aplicate 140 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 20.300 lei.

Citeste si: PUMNALE, BAIONETE si MACETE, descoperite in cel mai mare TARG din Sectorul 4

De asemenea, au fost efectuate controale si in pietele agroalimentare din Sectorul 6, in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie.

Au fost legitimate 1.589 persoane, aplicate 598 sanctiuni contraventionale si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de peste 5.000 de lei.

Citeste si: Peste 400 de AMENZI, aplicate de POLITISTII LOCALI din Sectorul 6 in prima luna a anului

Potrivit sursei citate, actiunile de control care au scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicandu-se, de fiecare data cand va fi cazul, sanctiuni contraventionale.