AMENZI de peste 40.000 de lei aplicate conducatorilor de MOPEDE si BICICLETE

Politistii rutieri au intensificat activitatile de prevenire si combatere a evenimentelor rutiere, avand in vedere ca in perioada de primavara si vara creste pe drumurile publice numarul de conducatori de MOPEDE si BICICLETE, inregistrandu-se accidente cu implicarea acestora, a anuntat duminica IPJ Suceva.

Astfel, Serviciul Rutier din IPJ Suceava, impreuna cu formatiunile de profil din cadrul politiilor municipale si orasenesti au organizat si desfasurat vineri actiuni tematice pe drumurile publice din judet pe linia disciplinarii conducatorilor de MOPEDE, MOTOCICLETE si BICICLETE.

Citeste si: Peste 9.000 de MOTOCICLISTI si BICICLISTI sunt asteptati sambata la parada “IUBIM 2ROTI”

Au fost controlati 51 conducatori de MOPEDE, MOTOCICLETE SI BICICLETE si au fost aplicate 123 sanctiuni, in valoare de 41.300, din care 40 au fost aplicate BICICLISTILOR si conducatorilor de MOPEDE.

Citeste si: Proiectul privind implementarea de PISTE PENTRU BICICLISTI in Bucuresti ar putea fi extins in tot orasul

Totodata, a fost retras un certificat de inmatriculare, au fost retinute zece permise de conducere, din care doua pentru conducatorii de MOTOCICLETE sau MOPEDE, si au fost constatate doua infractiuni, din care doua pentru conducatorii de MOTOCICLETE sau MOPEDE (conducere fara permis si una pentru alcoolemie).

Sursa foto: bihon.ro