AMICAL ROMANIA-ITALIA, 17 noiembrie, ora 21.45: Lista jucatorilor CONVOCATI de IORDANESCU

ROMANIA va disputa o PARTIDA AMICALA contra reprezentativei ITALIEI, pe 17 noiembrie, de la ora locala 20,45 (21,45 ora Romaniei), la Bologna, pe stadionul “Renato Dall’Ara”.

ANGHEL IORDANESCU, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat luni, la Mogosoaia, ca meciul cu Italia va fi o confruntare grea.

”Cu Italia este primul joc de pregatire. Aven un meci greu cu Italia. Se mai fac acum demersuri pentru un joc cu Spania”, a spus Anghel Iordanescu, in cadrul unei conferinte de presa.

In continuare, el a aratat: ”Am cerut presedintelui FRF cat mai multe jocuri amicale la acest nivel, adica sa avem adversari puternici. Am solicitat presedintelui meciuri cu Anglia, cu Germania, cu Belgia, cu Spania, cu Italia. Vad ca a fost fixat un meci cu Italia. Am solicitat federatiei un turneu cu jucatorii din tara, pentru a avea fotbalisti noi la echipa nationala a Romaniei. Vrem sa avem o competitie si in interiorul echipei nationale”.

CITESTE SI: BURLEANU: ARENA NATIONALA VA PRIMI AVIZUL ISU PANA LA SFARSITUL SAPTAMANII

Iata cei 25 de fotbalisti CONVOCATI:

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung (Astra Giurgiu)

Fundasi: Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiriches (SSC Napoli), Dragos Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moti (Ludogoret), Razvan Rat (Rayo Vallecano), Valerica Gaman (Astra Giurgiu), Cristian Sapunaru (Pandurii Tg. Jiu), Steliano Filip (Dinamo Bucuresti)

Mijlocasi: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepelita (Ludogoret), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Lucian Sanmartean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Vlad Achim (FC Viitorul)

Atacanti: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keseru (Ludogoret), Florin Andone (Cordoba), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Andrei Ivan (CSU Craiova)

Sursa foto: Realitatea