AMICAL: STEAUA BUCURESTI se impune greu, scor 2-1, in fata FARULUI la CONSTANTA

STEAUA BUCURESTI a castigat cu 2-1 meciul AMICAL disputat, sambata dimineata, in compania echipei FARUL CONSTANTA, partida avand loc pe stadionul din orasul de la malul marii.

Golurile liderului la zi din LIGA I, STEAUA BUCURESTI, au fost marcate de TUCUDEAN si STANCIU, in timp ce onoarea gazdelor a fost salvata de ENCIU. Pe un teren aproape impracticabil, pe o ploaie sacaitoare si cu putini fani in tribune, STEAUA BUCURESTI a inceput partida de la Constanta fara prea mult chef de fotbal. In minutul 30, FARUL CONSTANTA au deschis scorul, 1-0, dupa un penalti facut de Tosca si transformat de ENCIU.

CITESTE SI: LIGA I: Steaua Bucuresti a INVINS FC Viitorul cu scorul de 4-1

Avantajul “MARINARILOR” nu a durat mult, la 3 minute distanta TUCUDEAN reusind sa restabileasca egalitatea, tot din lovitura de pedeapsa, dupa ce Enceanu a fost faultat  in careul FARULUI.

Golul de 2-1 a venit repede dupa pauza, cand NICUSOR STANCIU a profitat de o balbaiala in careul FARULUI, pentru a puncta decisiv. Victorie la limita pentru campioana din ultimele doua sezoane din LIGA I la capatul unui joc extrem de neconvingator, ambele formatii avand o evolutie foarte slaba.

CITESTE SI: Steaua a invins pe Ceahlaul cu scorul de 1-0 in etapa a 22-a a Ligii I 

Sursa foto: sport.ro