AMNISTIA FISCALA pentru mame si pensionari, introdusa pe ordinea de zi a SENATULUI

Biroul Permanent al Senatului a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind AMNISTIA FISCALA pentru MAME si PENSIONARI, informeaza postul B1 Tv.

PROIECTELE de LEGE privesc PENSIONARII si MAMELE care au primit sume necuvenite din vina functionarilor publici. Aproximativ 30.000 de pensionari se afla in aceasta situatie, suma datorata fiind de 60 milioane lei. De asemenea, suma privind indemnizatia pentru cresterea copilului ajunge la 15 milioane lei.

CITESTE SI: Pensiile speciale pentru aviatori, diplomati sau grefieri ar putea fi reintroduse de Guvern 

Pe 31 iulie, premierul VICTOR PONTA a cerut ministrului Muncii sa elaboreze un act normativ pentru AMNISTIA PENSIONARILOR care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, astfel incat batranii sa nu mai ajunga in situatia de a se sinucide.

CITESTE SI: INFLATIA din Romania, a doua cea mai mare din UE

LEGEA privind AMNISTIA va fi aplicata pentru acele persoane care au beneficiat de diverse forme de sprijin, pensii sau indemnizatii pentru mame şi sunt obligate acum, din cauza unor erori administrative, sa restituie bani, a declarat premierul PONTA, precizand ca este o AMNISTIE FISCALA, nu PENALA.

Sursa foto: realitatea.net