AMPLA ACTIUNE de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI la iesirea din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii

Politistii locali din Sectorul 6 vor derula sambata o actiune comuna cu Brigada de Politie Rutiera si Sectia nr. 25 Politie, in vederea FLUIDIZARII CIRCULATIEI in zona intersectiei Valea Cascadelor, a anuntat vineri Primaria Sectorului 6.

Interventiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe din Bucuresti si, implicit, sa asigure desfasurarea traficului rutier in conditii optime.

Citeste si: TRAFIC rutier RESTRICTIONAT la sfarsitul saptamanii, pe mai mult strazi din Bucuresti

Potrivit sursei citate, zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si intr-o zona comerciala aglomerata. Soferii trebuie sa tina cont de legislatia in vigoare.

Citeste si: In Sectorul 6 incepe si curatenia in trafic

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 face apel la cetateni sa sofeze regulamentar, sa nu obstructioneze circulatia mijloacelor de transport in comun, sa respecte indicatoarele cu “oprirea interzisa”, sa nu stationeze pe trecerile de pietoni si sa nu blocheze accesul in spitale, policlinici sau institutii de invatamant.

Sursa foto; realitatea.net