AMPLA actiune de SALUBRIZARE a DELTEI VACARESTI, organizata de Primaria Sectorului 4

O ampla actiune de ecologizare si colectare a pet-urilor va incepe sambata, de la ora 9.00, in zona DELTEI VACARESTI, a anuntat printr-un comunicat Primaria Sectorului 4.

La actiune vor participa elevii Scolii Gimnaziale nr. 133 si cei de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”, dar si cei de la colegiile “Gheorghe Sincai” si “Petru Rares” din Sectorul 4.

Totodata, demersul se va bucura de participarea Asociatiei Cercetasilor Traditionali din Romania, a Grupului Ecologistilor Voluntari Independenti ai Deltei Bucurestiului si a voluntarilor Crucii Rosii Sector 4.

Citeste si: CORNEL PIEPTEA: SORIN OPRESCU INGROAPA in nepasare DELTA VACARESTI

In desfasurarea activitatii, Primaria Sectorului 4 va beneficia si de sprijinul SC REBU SA, ADPP Sector 4, ADP Sector 4, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 si al Politiei Locale Sector 4.

Citeste si: INCENDIU de vegetatie in DELTA VACARESTI din Bucuresti

“Asadar, aproximativ 500 de persoane care iubesc natura si isi doresc protejarea mediului inconjurator vor salubriza in aceasta sambata perimetrul descris de albia Lacului Vacaresti, in speranta ca puterea exemplului si spiritul civic ii vor determina pe tot mai multi locuitori ai Sectorului 4 si, de ce nu, ai Capitalei, sa li se alature! “, se spune in comunicat.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4