Ampla actiune de salubrizare a unui teren viran din zona Militari – Lacul Morii

 Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Directiile Ordine Publica si Protectia Mediului, a intreprins o ampla actiune de salubrizare si igienizare a unui teren viran situat in apropierea strazilor Grigore Grandea, Vasile Mohor si Intrarea Craiovei (zona Lacul Morii), unde se aflau depozitate mari cantitati de deseuri de natura diversa, generand disconfortul cetatenilor si creand o imagine cu impact negativ asupra zonei, informeaza Primaria Sectorului 6 printr-un comunicat de presa. 

In urma actiunii, operatorul de salubritate a ridicat intreaga cantitate de deseuri, iar in perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea acestora si pentru mentinerea unui climat civilizat.

CITESTE SI: AERONAUTIC SHOW 2015 – Lacul Morii, la a 6-a editie a Festivalului anual care combina acrobatiile aeriene cu cele nautice

Cu aceasta ocazie, inspectorii de mediu au depistat mai multe persoane care nu aveau incheiate contracte de salubrizare cu un operator economic, astfel ca au fost aplicate mai multe sanctiuni contraventionale, in cuantum de 1.500 lei.

CITESTE SI: Intrevedere intre RARES MANESCU si o delegatie din SUA cu scopul dezvoltarii unor proiecte sociale

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare, pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate. Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia autoritatilor, au la dispozitie numerele de telefon: 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de mail comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro.

Sursa foto primarie6