Ampla CAMPANIE DE CONTROL si monitorizare a fluxului de calatori, declansata de RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a inceput o ampla CAMPANIE DE CONTROL si monitorizare, in urma careia doreste sa poata oferi servicii de o mai buna calitate bucurestenilor, au anuntat luni reprezentantii regiei.

“Combaterea calatoriilor frauduloase si monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu in obtinerea acestui deziderat”, spun sursele citate.

In prima etapa, incepand de luni, pe liniile de tramvai 14 si 40, va fi initiat un proiect care vizeaza implementarea unei modalitati noi de organizare a activitatii de control a titlurilor de calatorie.

Citeste si: RATB: Cardurile ACTIV pot fi folosite la metrou pana VINERI, 2 MAI

Acesta presupune prezenta unor reprezentanti ai corpului de control al Regiei in fiecare vehicul, avand rolul de a monitoriza fluxul de calatori si de a oferi informatii privind validarea titlurilor de calatorie, precum si verificarea acestora.

Persoanele care nu detin titlu de transport valabil nu vor putea sa-si continue calatoria si vor fi indrumate catre punctele de vanzare pentru achizitionarea unui titlu de transport. De asemenea, acestora li se va prezenta si optiunea procurarii unui abonament de o zi prin SMS.

Potrivit sursei citate, in urmatoarea etapa proiectul va fi extins si pe alte linii de transport public.

Citeste si: 1 MAI. RATB organizeaza PLIMBARI GRATUITE cu autobuzele supraetajate „Bucharest City Tour”

Sursa foto: jurnalul.ro