AMUZANT! CE GANDESC BARBATII CAND FEMEIA STA DEASUPRA

Poate te-ai intrebat mereu ce gandesc barbatii despre tine in timp ce faceti sex. Poate te simti adesea complexata din cauza unei sunculite inestetice sau a unei pozitii vulnerabile. Vezi aici ce gandesc barbatii cand stai deasupra.

Nu-mi rupe penisul

Ai tot controlul, te rog sa ai mare grija de bijuteriile familiei. Te implor sa nu faci miscari bruste periculoase, sa nu cazi si sa nu sari peste mine. Insist.

Nu-ti acoperi sanii

E ca si cum ai acoperi Mona Lisa. De ce sa te rusinezi? Partea cea mai frumoasa cand stai asa peste mine este ca iti vad sanii sarind in sus si in jos.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care orice BARBAT DEZBRACAT vrea sa le AUDA

Trebuie sa ne intelegem la ritm

Nu o mai lua in sus, cand eu ma duc in jos si invers. Poate daca ma misc mai putin? Nu, nu merge, mai bine te las pe tine sa-i dai de cap.

Ce sa fac?

Oare e ok daca stau asa si nu fac nimic? Nu vreau sa crezi ca sunt lenes si profit de tine si astept sa ma satisfaci. Doar ca vreau sa nu stricam ce facem aici, este esential sa se termine cu bine.

De ce faci asta?

Ce e cu miscarea asta circulara? Zau ca nu inteleg, tu te simti bine? iti place probabil. Mai bine ma concntrez pe sanii tai, pana schimbi miscarea asta ciudata pe care nu o inteleg prea bine.

A iesit

Acum care este eticheta in cazul de fata? Cine ar trebui sa rezolve problema si sa o bage la loc? Oare un gentleman face asta de fiecare data cand se intampla, sau vrei sa te desfasori si ar parea ca vreau sa te controlez. Mai bine o faci tu, ca tot esti deasupra.

CITESTE SI: TOP 10 TIPURI DE SEX PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI

Tare sexy esti cand te sprijini de mine

Cand pui mainile pe pieptul meu ca sa te ridici. Da, exact asa, arati foarte bine din unghiul asta.

M-am pierdut in parul tau

La propriu, pe unde se iese? Parca sunt intr-o jungla parfumata care imi intra in nas, gura, ochi si cumva nu numai ca nu ma deranjeaza lianele astea, dar chiar imi place. Serios, trebuie sa scot suvita aia din gura.

Sursa www.unica.ro