AMUZANT TOP 5 PARTIDE DE SEX CARE S-AU TERMINAT LA URGENTE

Nu incerca asa ceva acasa! Sexul este distractiv, dar la fel de bine poate fi periculos si dureros. Citeste mai departe despre ce au putut pati unii oameni din neatentie sau… pura prostie.

Sex de-ti sta inima-n loc

Doi tineri au vrut sa-si faca de cap in locuinta bunicii lui, in timp ce ea era plecata de acasa. Cei doi au ajuns de urgenta la spital dupa ce au luat din dulapul cu medicamente un tub in care parea sa fie un fel de lubrifiant, dar care s-a dovedit a fi nitroglicerina crema, un medicament pentru inima care incetineste tensiunea. Cand bunica tanarului s-a intors acasa, i-a gasit pe cei doi lesinati, unul peste celalalt, in fundul gol. Batrana a chemat ambulanta si atat el, cat si ea au fost tratati la spital.

CITESTE SI: CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Sex cu “lipici”
Doi adulti au consumat mai multe droguri si apoi au incercat sa intretina relatii intime. Din nefericire pentru ei, in timpul actului sexual, muschii vaginali s-au incordat, iar el nu a mai putut… iesi. Cei doi au fost dusi la spital de urgenta, unde ei i-au fost facute injectii pentru a-i relaxa muschii. Imediat dupa, cei doi au fost arestati pentru consum de droguri ilegale.

Cu buretele de baie
O asistenta de la un spital din Statele Unite urma sa ii faca o baie unui pacient – un barbat tanar care arata destul de bine, dupa cum povesteste ea. in timp ce il spala, in loc sa ii spuna sa se intoarca, l-a rugat sa ii faca loc… Pacientul a zambit larg, dar din pacate cada era pentru o singura persoana.

CITESTE SI: FERESTE-TE DE EI! TOPUL CELOR MAI PARSIVE ZODII

Uite cheia, nu e cheia
O femeie isterica a ajuns la Spitalul de Urgenta dupa ce s-a certat cu iubitul ei si, nervoasa fiind, i-a luat cheia de la masina si a ascuns-o in… vagin, ca el sa nu mai poata ajunge acasa. Din nefericire, ea nu a mai gasit cheia si a mers de urgenta la spital, insa nici medicii nu au localizat-o, cel mai probabil i-a cazut pe undeva.

Cu termometrul
Un cuplu a ajuns la urgenta, dupa ce – dupa cum au povestit ei – ea a vrut sa-i ia lui temperatura cu un termometru rectal, pe care l-au pierdut in rectul barbatului. Totusi, medicii le-au descoperit minciuna: acela nu era un termometru pentru oameni, ci unul de acvariu ce avea in jur de 30 de centimetri lungime.

 Sursa www.unica.ro